Alandala

Cine suntem și ce facem
O Școală de circ contemporan la Sibiu.

Alandala Circus Project este alcătuită din Nicolas Peyroux (Fr) și Ramona Cismaru (Ro),profesori diplomați în pedagogia circului la Ecole de Cirque de Bruxelles– Formation Pedagoqique des Arts du Cirque. După ani de colaborare cu marile școli din Europa (Galway Community Circus – Galway, Irlanda; Zaltimbank – Luxembourg; Lecole du cirque de Bruxelles – Bruxelles, Belgia, Le plus petit cirque du monde – Paris,Franța), ne-am propus să aducem în România același nivel de profesionalism și pedagogie. Circul pe care îl predăm este abordat dintr-o perspectivă incluzivă, jucăușă și creativă.

Ceea ce a început sub forma unui proiect (Alandala Circus Project) ne dorim să se evolueze într-o adevărată Școală de circ contemporan recreațional pentru copii, tineri și adulți. Un spațiu unde fiecare individ se poate dezvolta armonios, în ritmul propriu și într-un cadru sigur și dinamic. Circul contemporan este prezent pretutindeni în Europa ca activitate recreativă, metodă ludică pentru incluziune socială (lucrul cu persoanele aflate în dificultate socio-economică și cele cu nevoi speciale) și unealtă non-formală în educație.

Locul unde arta întâlnește sportul, circul nostru este o comunitate primitoare care te îndeamnă și susține să progresezi psihic, fizic și emoțional.

Împreună putem crește prin mișcare și joacă.